Marco-Stefano Pintus een flamboyante man met zijn excentrieke uiterlijk en zijn gedrevenheid, is geboren in Nederland uit een Portugese moeder en een Italiaanse vader. Deze drie culturen hebben hem gemaakt tot wie hij nu is.

Hij is afgestudeert op de modevakschool in Den-Haag en heeft 3 jaar kunstacademie in Utrecht gedaan. In Den-Haag is hij later op eigen kracht met zijn label begonnen: "MSPintus Designs".

Hij deed mee in de Nederlandse versie        "Project Catwalk". Daarin is hij helaas niet zo ver gekomen. Twee jaar heeft hij het opnieuw geprobeerd, maar toen in Belgie in de Vlaamse sersie "De Designers".  Daar werd hij hoger gewaardeerd; hij was zelfs één van de drie  finalisten.

Marco-Stefano is een veelzijdige en creatieve persoonlijkheid. Behalve als freelance art- fashiondesigner is hij ook actief in de schilderkunst, fotografie en schrijfkunst.

Hij haalt zijn inspiratie uit mythes, legendes, dromen en zijn stijl wordt gezien als monumentaal, theatraal-excentriek met een vleugje romantiek.

Zijn visie op mode: realiteit en fantasie mogen in elkaar overvloeien. Ben nooit bang om te  dromen.

                       

 

 

 

 

                      

                                    info@mspintus.com                                                                                  Copyright : MS Pintus / designed by MS Pintus / hosted and albumdesign by 2B Support